IDŐPONTFOGLALÁS

1133 Budapest, Kárpát u. 26.
(bejárat a Pozsonyi útról)

+36-1/780-8380

Hétköznap: 8-13 és 15-20
Szombaton: 9-12
Vasárnap: zárva

1133 Budapest, Kárpát u. 26.
(bejárat a Pozsonyi útról)

+36-1/780-8380

Hétköznap: 8-13 és 15-20

Szombaton: 9-12

Vasárnap: zárva

angol nyelv Pozyonyidoki

  

Dr. Üski Georgina

1989 nyarán láttam meg a napvilágot, Pécsett. Mióta az eszemet tudom, mindig is volt négylábú családtagunk, ma már el sem tudnám képzelni az életet nélkülük. Iskolás éveimet Nyíregyházán töltöttem.

Ginmáziumi tanulmányaim kezdetén érett meg bennem az elhatározás, hogy állatorvos leszek, így angol szakos létemre biológia és kémia különórákra jártam. Kedzetben környezetem próbált meggyőzni, hogy válasszam inkább a humán orvoslást, de hajthatatlan voltam.

2008-ban felvételt nyertem a Szent István Egyetem Állatorvos- tudományi karára. Egyetemi gyakorlatomat a sebészeti tanszéken töltöttem, szakdolgozatomat képalkotó diagnosztika témakörben írtam.

A diploma megszerzését követően 10 hónapot dolgoztam Valenciában az Állatorvosi Egyetem klinikáján gyakornokként, ahol tovább szélesítettem látókörömet. Itthoni munkásságomat egy újpesti rendelőben kezdtem, mellette pedig menhelyen árva, rászoruló állatokat láttam el egy svájci alapítványnak köszönhetően.

Tudásomat folyamatosan igyekszem bővíteni, hogy a leghatékonyabban segíthessem gyógyuláshoz pácienseimet. Érdeklődésem központjában a macskagyógyászat és az alternatív gyógymódok állnak, de természetesen imádom a kutyákat, nyuszikat és minden szőrös (vagy kopasz) négylábút.

A test gyógyítása mellett különösen érdekel a lélek egészsége is, szabadidőmben jógával és meditációval foglalkozom.

 

IDŐPONTFOGLALÁS